Ce ai vrea sa inveti astazi?

Abia ai inceput sa utilizezi 1CRM sau vrei sa descoperi cum sa utilizezi o noua functie? Urmareste lista de video trainig-uri de mai jos pentru informatiile de care ai nevoie. Daca iti este necesar sa afli informatii mai detaliate asupra functionalitatilor 1CRM poti sa consulti suplimentar sectiunea Online Help System sau Ghidul utilizatorului. Nu uita sa verifici periodic aceasta sectiune deoarece colectia noastra de video trainigu-uri se extinde in permanenta!

INTRODUCERE

De ce fiecare afacere are nevoie de un sistem CRM?

Afla de ce utilizarea unui sistem CRM este necesara pentru afacerea ta si cum te poate ajuta in activitatile tale zilnice intr-un mod usor si eficient. 1CRM este platforma ideala pentru orice tip de afacere. Descopera mai multe despre capabilitatile si optiunile sale din acest video.

Condu-ti afacerile on-the-go

Descopera optiunea 1CRM Mobile care iti ofera posibilitatea de a-ti conduce business-ul oriunde. Aceseaza informatii in timp real, interactioneaza pe retelele de socializare si experimenteaza functia 3D Touch pentru a nu mai pierde nicio oportunitate pentru afacerea ta.

1CRM Demo Scurt

Afla mai multe informatii despre functionalitatile 1CRM care iti ofera posibilitatea sa-ti desfasori toate activitatile zilnice cu usurinta. Acceseaza sectiunea de Activitati, verifica-ti email-urile, calendarul sau programeaza sedinte pentru orice zi. Manageriaza cu succes toate activitatile de vanzari si marketing si creaza dashboard-uri personalizate sau design-uri PDF pentru toate operatiunile tale zilnice.

1CRM DEMO Extins -Partea I

Inavata despre interfata 1CRM si despre elementele sale generale precum teme, meniul de sistem si screen layout-ul. Descopera  multitudinea de module din 1CRM cu care poti lucra in activitatile tale zilnice.

1CRM DEMO Extins – Partea II

Afla mai multe despre functionalitatile si modulele 1CRM, optiunea count si layout-ul de sistem.

Dashboard & Dashlets

Invata cum sa-ti customizezi dashboardul si dashlet-urile in 1CRM, acesta fiind unul dintre cele mai utile moduri de a economisi timp si a ramane la curent despre ultimele noutati cu privire la activitatile tale din interiorul sau din exteriorul afacerii pe care o conduci

MANAGEMENTUL COMENZILOR (ORDER MANAGEMENT)

Crearea unei Cotatii

Afla mai multe informatii despre cum sa generezi o cotatie sau un fisier PDF pentru aceasta optiune prin intermediul sistemului 1CRM.

Sincronizare Quickbooks

Invata mai multe despre integrarea info@hand cu Quickbooks si despre procesele financiare si cele de management al comenzilor sau despre catalogul de produse, cotatii, facturi, sales orders si balante accounts receivable.

VANZARI SI MARKETING

Ciclul de viata al unui Lead

Invata despre ciclul de viata al unui Lead in sistemul 1CRM. Descopera cum sa utilizezi modulul de Lead-uri din cadrul categoriei de Marketing si Vanzari. Fiecare interactiune pe care o ai cu lead-urile tale poate fi documentata.

Optiunea Mail Merge

Invata cum sa utilizezi optiunea Mail Merge pentru a trimite email-uri catre un grup de clienti sau scrisori personalizate.

 

Campanii de Email Marketing

Invata cum sa generezi campanii de email marketing cu ajutorul sectiunii de Vanzari si Marketing din 1CRM.

1CRM si RingCentral

Integrarea 1CRM si RingCentral iti usureaza procesele tale de business combinand serviciile RingCentral cu contul tau de 1CRM. Tot ce iti trebuie este un un cont 1CRM si un cont RingCentral.

MANAGEMENT DE PROIECT

Booked Hours si Timesheets

Invata cum sa loghezi ore rezervate si sa creezi time sheet-uri prin intermediul modulului time sheet din cadrul sectiunii Calendar. Afla si cum sa generezi un fisier time sheet PDF.

PORTAL SELF SERVICE & eSTORE

Portal Clienti

Urmareste video-ul de mai jos pentru a afla mai multe informatii despre cum sa te ocupi eficient de nevoile clientilor tai dar si ale angajatilor  utilizand portalul info@hand si sectiunea eStore.