Generati lead-uri și vanzari cu 1CRM

In calitate de afacere channel driven, 1CRM este concentrat in intregime pe succesul partnerilor sai. Pana la urma, partenerii nostri reprezinta un sector foarte important al business-ului pe care il derulam si pentru a-i ajuta in succesul activitatilor lor am lansat Programul 1CRM Partener care contribuie la noi posibilitati sustenabile de crestere a veniturilor, diferentierea pe piata si o valoare adaugata importanta pentru afacerile desfasurate de acestia.  Poti deveni membru in cadrul programului 1CRM Partener prin intermediul a 5 cai principale. Care dintre ele este potrivita pentru tine?  Selecteaza una din sectiunile de la inceputul paginii si descopera fiecare din optiunile disponibile: Parteneriat de referințe, Parteneriat de vanzari, Parteneriat Full-Service, Parteneriat OEM si Parteneriat pe tehnologie.Care sunt principalele avantaje pe care le aveti oferind clientilor dumneavostra solutia 1CRM?

 • Flexibilitate: revindeti serviciile noastre Cloud, vindeti software on-premise, sau vindeti propriile dumneavostra solutii hosted. Clientii au posibilitatea de a converti o optiune cu alta.
 • Fiabilitate: Serviciul nostru Cloud este construit cu ajutorul Microsoft Azure Cloud si ofera fiabilitate si scalabilitate la standarde internationale, cu zeci de centre globale de date. Solutia noastra exista pe piata de peste 10 ani de zile.
 • Accesibilitate: Solutiile noastre sunt cost-effective si sunt accesibile oricarui tip de afacere.
 • Usor de inceput: Clientii pot plati lunar pentru serviciile noastre fara niciun fel de angajamente anuale si pot incepe chiar si cu un singur cont de utilizator.
 • Profitabilitate continua: Imbunatateste-ti veniturile pentru fiecare reinnoire de clienti efectuata, atata timp cat acestia continua sa foloseasca 1CRM
 • Fara batai de cap: Nu veti fi deranjati cu solicitari noi din partea departamentului de vanzari si partneri.
 • Fara taxe: Pentru a deveni partener nu este nevoie sa plati o taxa anume.
 • Solutii complementare: Chiar daca mai vindeti si un alt tip de CRM, 1CRM este diferit si poate sa va completeze oferta cu succes. Puteti oferi acum clientilor un CRM performant care include managementul comenzilor, management de proiect, service management si functionalitati pentru administrarea generala a afacerii clientilor dumneavoastra.

Partenerii nostri primesc oferte promotionale pe site-ul nostru, acces la programe si resurse care ii sprijina la dezvoltarea si cresterea afacerii lor, si in plus traininguri specializate si informatii adresate procesului de vanzare pentru a-si dezvolta cunostintele de CRM si pentru a-si creste popularizarea pe piata.

Intrebari frecvente (FAQs) pentru programul de parteneri:                     

I:  Pot accesa mai multe detalii despre produs?

R: Pentru a afla mai multe detalii va recomandam sa consultati caracteristicile produsului.

I: Unde pot gasi mai multe detalii despre politica de pret pentru utilizatori?

R: Consultati sectiunea Preturi 1CRM

I: Ce tipuri de venituri marginale sunt platite partenerilor?

R: Informatiile complete despre preturi vor fi furnizate in momentul efectuarii unei aplicatii pentru programul de parteneri. Cititi mai multe informatii despre fiecare program in parte accesand sectiunile acestei pagini.

I: Pentru cat timp se acumuleaza marja partenerului?

R: Un partener care aduce un client sau un sub-partener va primi marja in ritm continuu pana cand noul client sau partner nu mai este asociat cu 1CRM.

I: Voi primi un demo al software-ului, o instanta cloud, sau o copie pentru afacerea mea?

R: Pentru utilizarea de catre dumneavostră sau pentru procesul de invatare a software-ului puteti incepe cu editia Startup on premise si/sau editia 1CRM Cloud Enterprise (3 utilizatori). Odata ce ati atins un prag  de $10K in vanzari nete, aveti dreptul sa cresteti la o instanta de 5 utilizatori pentru editia Enterprise, on premise sau cloud, dupa cum doriti. La un prag de $25K vanzari nete aveti dreptul sa utilizati o instanta de 10 utilizatori pentru aceeasi editie Enterprise, on premise sau cloud, iar la atingerea pragului de $50K aveti dreptul la o instanta de 20 de utilizatori.  Pentru demo-uri initiale va rugam sa folositi varianta publica de demo de pe site-ul nostru. Pentru demo-uri de client folositi formularul de contact existent pe site-ul nostru.

I: Cum invat sistemul?

R: Noii parteneri sunt sustinuti in cadrului procesului de vanzare de catre partenerii actuali ai companiei pentru a-i sprijni in dezvoltarea cunostintelor. In plus, puteti accesa video-uri online, training-uri online live pentru parteneri prin intermediul serviciului gotomeeting, forumuri de utilizatori si sisteme de ajutor multi-media precum si un sistem complet cu  resurse adiacente pentru pregatirea dumneavostra.

I: Ce produse va trebui sa vand? Cloud, On Premise?

R: Puteti vinde serviciul 1CRM Cloud cu subscriptie anuala sau lunara sau licente software anuale sau lunare destinate serverelor partnerilor (Partner Cloud) sau serverelor clientilor (On Premise).

I: De ce ar trebui sa ma inregistrez ca si partener de vanzare sau partener full-service in cadrul unui program Master Partener  si nu sub 1CRM?

R: Inregistrandu-va in cadrul unui program Master Partener veti beneficia de aceeasi marja de vanzari dar veti primi mai mult suport si asistenta in cadrul procesului de vanzare. Daca intentionati sa deveniti un partener de vanzare trebuie sa va inregistrati in programul Master Partener sau Partener Full-Service.

I: In ce consta procesul de achiziție? Partenerul trebuie sa plateasca sau clientul final? Cum este platita marja de vanzare?

R: Partenerul care se ocupa de efectuarea vanzarii poate cumpara produsul la un pret de discount folosind ID-ul de partner in cadrul sectiunii Plasare Comanda. Partenerul poate ulterior sa factureze clientul la pretul intreg de retail la care se adauga orice serviciu adiacent.

I: Ce tip de intelegere se stabileste cu 1CRM Corp.?

R: Fiecare nou partener poate stabili un agreement simplu cu 1CRM Corp.  Totodata, o intelegere pe partea de service este recomandata partenerilor noi dar si celor Master sau Full-Service.

I: Ce trebuie sa fac pentru a-mi mentine statutul de partener?

R:  Trebuie sa efectuati un numar minim de 10 vanzari pe an ca si Partener de vanzare sau 40 ca si Partener Full-Service. De asemenea partnerii de vanzare si cei full-service trebuie sa detina un website unde sa promoveze informatii introductive despre 1CRM si sa utilizeze back link-uri catre site-ul 1crm.com

I: Sunt listat pe pagina partenerilor de pe site-ul 1CRM.com?

R: Da, imediat dupa ce ati atins targetul minim de 10 vanzari pe an.

Parteneriat de referinte

 

Partenerii de referinte sunt un grup de vanzatori care incheie un parteneriat cu 1CRM al carui scop principal este de a genera noi lead-uri si referinte de clienti pentru sofware-ul 1CRM.  Este simplu sa fii un partener de referinte pentru 1CRM : tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti lead-uri. Daca se concretizeaza in vanzari atunci primesti 15% din valoarea vanzarilor. Nu ai alte responsabilitati in cadrul procesului de vanzare sau de suport continuu.

Suntem mereu in cautare de Parteneri de referinte care ne pot deveni asociati pe termen lung pentru tehnologiile performnate ale 1CRM Engine.

Cateva caracteristici importante ale unui program de parteneri de referinte de succes ar fi:

 • O afacere stabila
 • Obtinerea familiaritatii cu produse si servicii CRM
 • Disponibilitatea unor resurse dedicate de vanzari si consultanta
 • Suprapunere intre audienta target si baza de clienti a partenerilor si a 1CRM
 • Capacitatea de a stabili si mentine o retea de clienti care sa genereze un flow de lead-uri constant
 • Referinte din partea clientilor.

Parteneriat de vanzari

 

Partenerii de vanzari sunt un grup de asociati care incheie un parteneriat cu 1CRM si cu un Partner Full-Service 1CRM. Aceasta forma de parteneriat ofera posibilitatea de a efectua vanzari chiar si atunci cand nu detineti notiunile in-house despre aplicatia noastra.  Este simplu sa deveniti partner de vanzari: trebuie doar sa mentineti relatiile cu clientii. Pentru orice vanzare incheiata primiti un procent de 20% din valoarea acesteia.

Cateva caracteristici importante ale unui program de parteneri de vanzari  de succes ar fi:

 • O afacere stabila cu bune rezultate financiare
 • O baza de date cu clienti mici si mijlocii cu 2-250 de angajati
 • O organizatie puternica de vanzari focusata pe acest segment de clienti
 • Capacitatea de a realiza obiectivele de venit cu succes
 • Disponibilitatea unor resurse dedicate activitatilor de vanzari si marketing
 • Potrivire perfecta intre portofliul partenerului si oferta produselor si serviciilor 1CRM
 • Suprapunere intre audienta target si baza de clienti a partenerilor si a 1CRM
 • Capacitatea de a stabili si mentine o retea de clienti care sa genereze un flow de vanzari constant
 • Referinte din partea clientilor
 • Un minim de 2 reprezentanti de vanzari

Parteneriat Full-Service

 

Partenerii Full-Service sunt cei care vand si sustin solutiile 1CRM prin intermediul serviciilor 1CRM cloud, hosting cloud, in partner si client on premise. A fi partener full-service este simplu: mentineti relatia cu clientii. Pentru fiecare vanzare efectuata primiti un procent de 25-33% din valoarea totala a vanzarilor. Va ocupati direct de cererile de suport din partea clientilor cu sprijinul echipei technice 1CRM ca si resursa de backup. Dintre cele cinci tipuri de parteneriate disponibile, cel full-service este poate cel mai important pentru dezvoltarea solutiilor si serviciilor noastre prin intermediul modelului de afaceri  1CRM.

Cateva caracteristici importante ale unui program de parteneri full-service  de succes ar fi:

 • O afacere stabila cu bune rezultate financiare
 • O baza de date cu clienti mici si mijlocii cu 2-250 de angajati
 • O organizatie puternica de vanzari focusata pe acest segment de clienti
 • Capabilitati de suport tehnic pentru aplicatiile web-based si platformele lor
 • Experienta in implementarea si consultanta CRM
 • Capacitatea de a realiza obiectivele de venit cu succes
 • Disponibilitatea unor resurse dedicate activitatilor de vanzari si marketing
 • Potrivire perfecta intre portofliul partenerului si oferta produselor si serviciilor 1CRM
 • Suprapunere intre audienta target si baza de clienti a partenerilor si a 1CRM
 • Capacitatea de a stabili si mentine o retea de clienti care sa genereze un flow de vanzari constant
 • Referinte din partea clientilor
 • Un minim de 2 reprezentanti de vanzari si un reprezentant tehnic

Parteneriat OEM

Platforma 1CRM este ideala pentru a fi integrata in cadrul unor solutii de management mai ample. Integratorii si ISV-urile incorporeaza proprietati de relatii clienti in solutiile pe care le ofera decat sa construiasca aceste capabilitati in-house, pentru a reduce in mod semnificativ costurile de dezvoltare si suport.

Prin intermediul programului de Parteneriat OEM ai acum ocazia ca tu sa fii in control. Poti seta preturile si termenii pentru produsele tale in timp ce 1CRM te va ajuta sa dai mai multa putere serviciilor tale. Aplicatiile CRM devin din ce in ce mai mult aplicatii cheie pentru furnizorii OEM deoarece acestia isi doresc sa integreze informatiile despre clienti in solutiile pe care le ofera.

Arhitectura puternica care functioneaza oriunde.

 Ca si produs LAMP-stack, 1CRM Engine functioneaza perfect in contextul unei mari varietati de platforme hardware si software precum si in contextul multiplelor posibilitati de implementare. Daca compania dumneavoastra doreste sa ofere o solutie on-site, la cerere, sau in cloud, serviciile 1CRM Engine vor functiona de minune.

Licenta comerciala 1CRM furnizeaza protectia necesara si asigura cu succes toate solutiile de promovare a produselor din portofoliu pe piata. Partenerii OEM pot modifica codul 1CRM in timp ce isi pot retine propriile drepturi de proprietate intelectuala, white label si co-brand si pot distribui codul 1CRM prin canale directe si indirecte.

Cu o licenta OEM primiti un produs de top si suportul necesar din partea echipei noastre globale de marketing, vanzari, suport, sau engineering, care va vor ajuta sa integrati solutia 1CRM Engine pentru nevoile dumneavoastra si sa primiti suportul necesar pentru ca toate campaniile de vanzare sa fie un succes.

Cautam parteneri OEM care pot deveni asociatii nostri pe termen lung. Cateva caracteristici importante ale unui program de parteneri OEM de succes ar fi:

 • O afacere stabila cu bune rezultate financiare
 • Vanzari active de software si o prezenta pe piata pentru dezvoltarea business-ului
 • Capacitatea de a realiza obiectivele de venit cu succes
 • Disponibilitatea unor resurse dedicate activitatilor de vanzari si marketing
 • Potrivire perfecta intre portofoliul partenerului si oferta produselor si serviciilor 1CRM
 • Suprapunere intre audienta target si baza de clienti a partenerilor si a 1CRM
 • Referinte din partea clientilor

Parteneriat pentru tehnologie

Partenerii pe tehnologie sunt cei care isi integreaza aplicatiile existente cu platforma 1CRM. Furnizorii de tehnologii dintr-o arie extinsa de industrii creaza si dezvolta solutii inovatoare pentru clientii 1CRM.  Ei sunt promovati in catalogul de produse al partenerilor si ajuta la integrarea si adoptarea solutiei 1CRM de catre clientii nostri.

Programul de parteneriat pe tehnologie iti ofera tot controlul necesar. Tu stabilesti preturile si termenii pentru produsele tale in timp ce 1CRM te va ajuta sa dezvolti celelalte solutii de vanzari.

Ca si parteneri pe tehnologie veti primi suportul necesar din partea echipei noastre globale de marketing, vanzari, suport sau engineering, care va va ajuta sa integrati solutia 1CRM Engine pentru nevoile dumneavoastra si sa primiti suportul necesar pentru ca toate campaniile de vanzare sa fie un succes.

Suntem in cautare de parteneri pe tehnologie care pot deveni asociati pe termen lung pentru famila de produse bazata pe 1CRM Engine.

Cateva caracteristici importante ale unui program de parteneri pe tehnologie de succes ar fi:

 • O afacere stabila cu bune rezultate financiare
 • Vanzari active de software si o prezenta pe piata pentru dezvoltarea business-ului
 • Potrivire perfecta intre portofoliul partenerului si oferta produselor si serviciilor 1CRM
 • Suprapunere intre audienta target si baza de clienti a partenerilor si a 1CRM
 • Referinte din partea clientilor
 • Minim un reprezentant de vanzari si un reprezentant tehnic.

Daca doriti sa deveniti parte din Programul de Parteneri, va rugam sa completati formularul de mai jos.