Formular de contact

DanmarCRM

Telefon:

Romania : +40 (722) 60 80 54
Str Azuga Nr. 11, Bucuresti
USA : +1 (954) 37 98765
USA : +1 (888) 312-3297
Australia : 0406 783 977

 

Danmar Computers nu colecteaza informatii personale (cum ar fi nume, adresa, adresa de email, numar de telefon, sau numarul cardului bancar) pe site-ul sau.  Sunteti liberi sa navigati pe toate sectiunile siteului fara sa fie necesar sa va identificati sau sa ne furnizati informatii personale despre dumneavoastra.

In cateva sectiuni din cadrul site-ului va oferim posibilitatea de a intra in legatura cu noi prin email, fax, sau telefon. Nu cerem furnizarea unor informatii personale specifice prin niciuna din aceste cai, toate demersurile de comunicare facandu-se voluntar, din partea vizitatorilor sau al utilizatorilor site-ului nostru.

Daca veti alege sa ne contactati si in felul acesta sa ne furnizati si cateva date personale, acestea vor fi tratate cu stricta confidentialitate. Danmar Computers stocheaza si utilizeaza astfel de informatii in scopuri de business, de obicei pentru a putea sa va contactam ca si potential sau actual client, partner, sau furnizor.  Aceste informatii nu vor fi divulgate altor parti din afara companiei si nici nu vor fi utilizate in alte scopuri fara acceptul dumneavoastra, cu exceptia prevederilor legale.