1CRM este disponibil in trei editii: Startup, Professional si Enterprise. Toate cele trei variante sunt disponibile ca si licenta software on-premise, in timp ce editiile Professional si Enterprise sunt disponibile prin intermediul serviciului 1CRM Cloud.  Fiecare din cele trei editii contine optiuni si capabilitati de CRM, management al comenzilor, management de proiect si service management.

Chiar daca varianta Enterprise este prevazuta cu cateva functionalitati mai avansate, editia Startup este aproape identica cu editia Professional cu exceptia urmatoarelor aspecte:

  • Permite un maxim de 5 utilizatori
  • Are o capacitate limitata de 500 de conturi, 1000 de contacte, 1000 de lead-uri si 1000 de targeturi
  • Nu ofera sau include suport sau updatari periodice

Servicii de suport disponibile:

Chiar daca editia Startup nu ofera un abonament pentru asistenta de suport si update-uri, ea are totusi cateva optiuni si resurse de suport disponibile:

  • Ghiduri de implementare de utilizatori (aproape 500 de pagini in total)
  • Sistem online de ajutor cu sute de imagini indexate si care pot fi cautate cu usurinta
  • Forumuri speciale pentru utilizatorii editiei Startup (disponibile in curand)

Cum pot sa obtin editia Startup?

Pentru a descarca gratuit editia 1CRM Startup pur si simplu trebuie sa completati formularul  de pe pagina noastra de contact  cu numele personal, numele companiei, adresa de email si numarul de telefon. Veti obtine apoi la adresa de email furnizata un link de descarcare pentru editia 1CRM Startup, gata de instalat pe serverele dumneavoastra. Totodata veti mai obtine si cheia de licenta software unica atribuita variantei 1CRM Startup pe care ati descarcat-o.

 

Observatie: Va trebui sa acceptati termenele si conditiile licentei software  pentru 1CRM pentru a putea instala si folosi acest software.